Privacy Policy

Nv Schauvliege JE – Lingerieoutlet hecht veel belang aan de bescherming van uw privacy. Hoewel de meeste informatie op deze site beschikbaar is zonder dat er persoonlijke gegevens moeten worden verstrekt, is het mogelijk dat de gebruiker om persoonlijke informatie gevraagd wordt.

Wij verwerken uitsluitend gegevens die wij nodig hebben voor het verbeteren van onze dienstverlening. Uw gegevens worden dan ook gebruikt comform de Belgische en Europese wetgeving (de volledige Belgische en Europese wetgeving van toepassing op de gegevensbescherming, waaronder de wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens en vanaf 25 mei 2018, de Algemene Verordening Gegevensbescherming)

Met deze privacyverklaring wil NV Schauvliege – Lingerieoutlet u informeren over de handelingen die we uitvoeren bij de verwerking van persoonsgegevens en op uw rechten. Door gebruik te maken van onze website, verleent u uw stilzwijgende toestemming tot mogelijke verwerkingshandelingen door NV Schauvliege – Lingerieoutlet.

Welke gegevens worden verzameld door ons?

NV Schauvliege – Lingerieoutlet verwerkt uw persoonsgegevens wanneer u gebruik maakt van onze diensten en zo uw gegevens aan ons verstrekt. Wij verwerken volgende persoonsgegevens:

- Identificatiegegevens: naam, voornaam, e-mailadres, telefoonnummer, adresgegevens,…

- Informatie om een aankoop en het uitvoeren ervan mogelijk te maken (transacties en betaalinfo, verzendinformatie, reservatiedatum,…)

- Informatie die wij mogen ontvangen in het kader van tevredenheidsonderzoeken, klachten en andere communicatie aan ons gericht

- Productievoorkeuren

Waarvoor worden deze gegevens verwerkt?

NV Schauvliege JE – Lingerieoutlet verzamelt jou persoonsgegevens voor slechts één overkoepelend doel, namelijk iedere gebruiker van onze website en webshop een veilige, optimale en persoonlijke gebruikerservaring te bieden.

De gegevensverwerking is dus essentieel voor de werking van de website en de daarbij horende diensten. De verwerking gebeurt slechts voor volgende doeleienden:

- De gebruiker toegang verschaffen tot zijn gebruikersprofiel waarmee men aankopen kan stellen op onze webshop

- Het aanbieden en verbeteren van een algemene en gepersonaliseerde dienstverlening

- Administratieve en boekhoudkundige verwerking (bv. Facturatie)

- Bekendmaking van informatie en aanbiedingen via nieuwsbrieven die nuttig en/ of noodzakelijk zijn.

- De uitvoering van onze overeenkomsten om de ettelijke verplichtingen te kunnen naleven.

- Om u, indien nodig, schriftelijk of telefonisch te kunnen bereiken voor opvolging of beantwoorden van vragen

- Voor marketingdoeleinden zoals het uitsturen van nieuwsbrieven of deelname aan wedstrijden steeds met voorafgaande toestemming en waarvoor u ten allen tijde uw toestemming kan intrekken

- Voor het algemeen beheer van uw account op onze website

- Voor de afhandeling van uw betaling

Bij een bezoek aan de website van lingerieoutlet worden er enkele gegevens ingezameld voor statistische doeleinden. Dergelijke gegevens zijn noodzakelijk om het gebruik van onze website te optimaliseren. Deze gegevens zijn: IP adres, vermoedelijke plaats, uur en dag van consultatie en welke pagina’s bezocht werden. Wanneer u de website van lingerieoutlet bezoekt verklaart u zich akkoord met deze gegevensinzameling bestemd voor statistische doeleinden hierboven omschreven.

De persoonsgegevens worden in de eerste plaats enkel verwerkt voor intern gebruik binnen lingerieoutlet. We kunnen u dan ook geruststellen dat de persoonsgegevens niet verkocht, doorgegeven of meegedeeld worden aan derden.

Lingerieoutlet werkt samen met webflowprojects voor het verzamelen van uw gegevens. Bij een bezoek aan de website van Lingerieoutlet worden gegevens verzameld voor statistische doeleinden. U verklaart dat persoonsgegevens niet verkocht, doorgegeven of meegedeeld worden aan derden tenzij dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. NV Schauvliege JE – Lingerieoutlet stelt alles in werk om toegang tot persoonsgegevens af te schermen zodoende ongeoorloofde toegang en/ of gebruik te vermijden.

Hoe worden deze gegevens verzameld?

De persoonsgegevens worden verzameld op basis van het vrijwillig invullen en het meedelen door de klant zelf. Dit gebeurt via persoonlijke contactopname aan de hand van adresgegevens, telefoon of e-mail van lingerieoulet of via de formulieren en de daarvoor voorziene invulvelden op de website.

Bewaring van de verzamelde gegevens

Uw persoonsgegevens worden bewaard zolang als strikt noodzakelijk is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens verzameld werden, in lijn met de wettelijke, reglementaire en interne vereisten in dit verband.

Uw gegevens worden uitsluitend verwerkt voor en door NV Schauvliege – Lingerieoutlet. Deze informatie wordt niet ter kennis gesteld aan derden, behoudens de uitvoering van de diensten of levering van producten noodzakelijk met voorafgaande toestemming.